WOK TO YOU

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 188 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok to You. Meer weten? Ontdek meer

13 feb 2024 om 16:43 De broodjes met omelet zijn fantastisch lekker!
1 feb 2024 om 7:48 Voor het bedrag had ik een goede portie verwacht(was weinig). Die nasie was vettig(het zat letterlijk in olie)
10 dec 2023 om 14:19 Duurde erg lang. Bezorgtijd werd steeds weer aangepast naar meer i.p.v. minder tijd.
4 dec 2023 om 5:02 Ik vond het dit keer lekker!
25 okt 2023 om 6:07 Very bad food … no value of the price …
30 aug 2023 om 16:28 Het eten was ronduit teleurstellend eigenlijk vies. Een kwak witte rijst en vieze doorgekookte groenten helemaal bruinen dat voor spercibonen, het vlees was ook niet lekker en smaakte heel vreemd. Voor bijna 30 euro ik bestel hier nooit meer.
17 aug 2023 om 20:36 Eten was slecht, droge rijst, waterige jus geen smaak echt teleurgesteld. Zonde van mijn 28 euro.
7 jul 2023 om 23:02 Het eten was erg matig en achteraf bezien te duur. Te weinig smaak en te veel bami en rijst. Prijs en kwaliteit niet in balans. Bezorging was ok.
16 jun 2023 om 21:07 Fast delivery Quality not bad but price is relatively high
24 feb 2023 om 20:49 Zeer slechte bezorging. Wij waren gewoon thuis, maar de bezorger heeft het eten in de voortuin achtergelaten en daar kwamen wij een half uur later achter en was het eten dus ijskoud. Het eten was wel oke. Smaak was lekker en nasi was beetje hard.
14 jan 2023 om 17:48 Sorry dat ik het moet zeggen maar ik zeg dit niet snel maar het eten was echt niet lekker. Sorry jongens dat kan je echt niet meer verkopen! Rijst was niet goed door gekookt echt weinig vlees en de groente zat ook geen smaak aan
13 jan 2023 om 16:09 Wat kan ik hier op zeggen, niks goeds nog nooit zoiets gegeten, regelrecht de prullenbak in. Droge niet gare bami diepvries groente en een paar garnalen en de nasi met beef net zo zelfde groente en droge nasi. Het was niet te eten.